KELLER AG download area

Arkitektët, dizajnerët dhe ofertuesit përfitojnë nga shumëllojshmëria e opsioneve të dizajnit të ofruar nga sistemi ynë modular i cilësisë së lartë. Inxhinierët tanë i kushtojnë vëmendje çdo detaji për të arritur rezultatin perfekt.Ndër avantazhet më të rëndësishme të sistemit minimal windows® është përmirësimi i vazhdueshëm i vazhdueshëm i sistemit dhe përshtatshmëria e tij me kushtet lokale.
Ne kemi një pikë shkarkimi digjital për përdorim nga arkitektë, ku mund të gjeni informacione të detajuara, dokumente, foto dhe pjesë CAD për dizajnin tuaj. Hyni në llogarinë tuaj të KELLER ose regjistrohuni.