Stainless steel sliding rail
Roller carriage
Drainage
Manual locking
Motorisation and E-locking
Thermal separation
minimal windows®freeway

Sliding rail

Çeliku rrëshqitës me cilësi të lartë prej çeliku të montuar në kornizën e dysheme garanton funksionimin e lehtë dhe të heshtur të dyerve të xhamit. Kujdesi dhe mirëmbajtja e kërkuar është e kufizuar në një pastrim të rastit. Kombinuar me përdorimin e railings profilit të sheshtë pa prag minimal windows® freeway, qasje arritur pa pengesa.

Roller carriage

Kulmi i ndërtimit është baza e përqendrimit të vetëqëndrimit që integrohet në të ashtuquajturin profil të fletës rrëshqitëse. Rrota çeliku inox me cilësi të lartë të çelikave sigurojnë qëndrueshmëri të pashoq të ngarkesës dhe lehtësinë e përdorimit për peshën e fletëve deri në 1000 kg. Rroba e karrocerisë siguron mbrojtje kundër pluhurit të papastër dhe të hollë. Sistemi i pistave / rrëshqitjes hekurudhore është pronë e pronësisë industriale të KELLER AG.

Drainage

Drenazhimi i kontrolluar bëhet përmes një seksion të kullimit të dhomës së uritur të integruar sistematikisht të projektuar posaçërisht, të vendosur nën kornizën e jashtme të aluminit. Opsional gjithashtu një sistem kullimi kristalor me mbulesë çeliku inox. Ky sistem është jashtëzakonisht i ajrosur dhe i papërshkueshëm nga uji, duke theksuar botën.

Manual locking

Mbyllja e shumëfishtë gjendet brenda fletës rrëshqitëse ose në dorezë, vrimë të dyfishtë ose në zonën kryq seksionale. Aktivizohet me anë të një levëje elegante dhe të famshme ose me ose pa një bllok cilindrik. Një opsion elektronik i kyçjes është i disponueshëm, si rregull në lidhje me operimin e mekanizuar të dritares rrëshqitëse.

Motorisation

Sistemet tona të sigurimit dhe të automatizimit të projektuara posaçërisht sjellin trajtim të jashtëzakonshëm dhe performancë të sigurisë dhe ofrojnë qëndrueshmëri maksimale. Në përputhje me konfigurimin e secilit sistem të veçantë, mund të shtohen aktuatorë dhe bravë elektrikë të fshehtë për të përmirësuar komoditetin e operatorit. Këto kontrollohen ose automatikisht (me anë të telekomandës ose aplikacioneve të automatizimit në shtëpi) ose me dorë (me një ndërprerje vdekjeje ose të dhomës). Një makinë e rripit të rripit mund të transportojë në heshtje një numër letrash rrëshqitëse me peshë kumulative deri në 2000 kg. Me prekjen e një butoni ju mund të hapni fasadat teleskopike të dritareve me shumë fletë.

Thermal separation

Falë dizajnit të tyre të zgjuar, sistemeve minimal windows® arrijnë vlera të shkëlqyera izolimi. Shufrat e poliamidit në kornizën e jashtme sigurojnë ndarje termike dhe një nyje të ngurtë, të qëndrueshme ndaj prerjeve.
Korniza e çdo fletë arrin izolimin më të mirë të mundshëm me profilet e pistave të izoluara termikisht dhe fasadën plastike të rrethuar me poliamide
. Sistemi i veçantë i kullimit me profilin e izoluar të dhomës së uritur PVC në bazën e gurit KELLER garanton ndarje termike nga dyshemeja e ndërtesës kryesore.

windows® freeway

Përdorimi i kalimeve të nivelit pa shina minimal windows® freeway lejon qasje të plotë të papenguar, duke krijuar enfilades të pasura. Sistemi i ri minimal windows® freeway qëndron me hekurudhën e saj rrëshqitëse, e cila siguron tranzicion të qetë dhe aksesueshmëri pa një prag. Kjo hekurudhë, e përbërë nga çelik inox me cilësi të lartë, siguron rehati dhe funksionimin e heshtur të fletëve rrëshqitëse.