minimal windows®
Frameless
Barrier-free
Individual
Energy efficient
Motorized
Performance

minimal windows®
…MAXIMUM VIEW!

Frameless

KELLER AG’s minimal windows® frameless dritaret e rrëshqitshme të projektimit, të magjepsura nga gjeometria e hollë e profileve dhe instalimi i tyre me dysheme, tavani dhe mure. Dizajni minimalist i dritareve të mëdha fikse dhe rrëshqitëse krijon hapësira të gjalla të gjalla dhe të përmbytura.

Barrier-free

Hekuri rrëshqitës i integruar në dysheme siguron një tranzicion pa një prag. Instalimi i nivelit bën për një tranzicion të qetë nga brenda në jashtë. Muret e qelqit nga dyshemeja në tavan mund të hapen dhe të mbyllen në mënyrë të qetë.

Individual

Sistemi i modulit premium ofron liri individuale të projektimit për arkitektët, planifikuesit dhe pronarët. Mundësohen kombinime të pakufizuara të elementëve të rrëshqitjes, pivotimit dhe fletëve të fiksuara, si dhe zgjidhjet pa shtyllat e këndit dhe elementët rrëshqitës në xhepat e murit.

Energy efficient

minimal windows® sliding lë të arrijë një ekuilibër të energjisë në klasë të parë në lidhje me estetikë të jashtëzakonshme të aluminit të rafinuar duke rezultuar në një pamje elegante. Versioni premium i izoluar shumë i sistemit ofron vlera të larta termike në nivelin e shtëpive pasive.

Motorized

Opsionale në dispozicion motore të fuqishme elektrike lëvizin fletë rrëshqitje pa një zë. Mund të përdoren kontrollorë të ndryshëm, si dhe brava elektrike dhe kontakte magnetike për monitorimin e funksionit të mbylljes.

Performance

  • RC2 (WK2) rezistencës ndaj hajdutëve
  • Izolimi i zhurmës deri në 43dB.
  • Dizajn pa shtyllat e qosheve.
  • Performanca të larta të pashembullt në lidhje me ngarkesën e erës, ngushtësinë e shiut dhe përshkueshmërinë e ajrit.
  • I përshtatshëm për testet e dyerve të ventilatorëve.